Search here...
0
TOP

“Choosing You een merk met een verhaal”

Het begon met mijn verhaal. Als oprichter van Choosing You heb ik mijn eigen verhaal. Het maakte mij tot wie ik ben en waar ik nu sta in het leven. Het bracht mij ongelofelijk veel moois en had z’n schaduwzijden.

Mijn verhaal maakte dat ik een trui voor mijzelf bedacht. Eén die mijn verhaal op dat moment weerspiegelde.
Met deze trui werd mijn verhaal langzaam ook het verhaal van vele andere vrouwen. Prachtige vrouwen, met ieder een eigen gevoel bij die trui. Voor een ieder betekende de print iets anders, maar één ding hadden we allemaal gemeen. De print weerspiegelde onze kracht.

Choosing You is een merk met inspirerende, troostende, opbeurende en vooral ook heerlijk zachte en vrouwelijke kleding.
Inmiddels bestaat de collectie uit een ruim assortiment aan prints. De collectie groeit almaar. Geïnspireerd door het verloop van mijn verhaal, maar ook zeker door de mooie verhalen die ik krijg van jullie. De mooie vrouwen die zich herkennen in de prints en zichzelf of een geliefde in haar kracht willen zetten.

your design hoodie cape town back closeup

Ik maak alle items zelf. Dit maakt Choosing You uniek en flexibel. Veelvuldig krijg ik vragen over andere kleuren of een hele persoonlijke print. Prachtig vind ik dat. Een dergelijk verzoek komt vaak voort uit weer een mooi of ontroerend verhaal. Ik zal altijd kijken wat ik kan betekenen en jou helpen om dat unieke cadeau aan jezelf of die geliefde moeder, zus, dochter of vriendin te creëren.


Choosing You….een merk met een verhaal. Mijn verhaal. Jouw verhaal. Het verhaal dat iedere vrouw vormt tot wie ze is.

Liefs,
Tessa

– Choosing You –

Onafhankelijk geverifieerd
134 beoordelingen