Search here...
0
TOP

Ontspannen…
Dromen…
Totaal gevoel van geluk…

Iets waar we allemaal naar op zoek zijn, maar niet altijd zo zullen ervaren.
Yoga Nidra is een manier van mediteren die jou mee voert naar een diepe staat van ontspanning. Men zegt dat het doen van een Yoga Nidra sessie gelijk staat aan het effect van 4 uur slaap!

Tijdens mijn eigen zoektocht naar ontspanning, los van wat er dan ook speelt in het dagelijkse leven, kwam ik in aanraking met Yoga Nidra. Al bij de eerste sessie waaraan ik deel nam vond ik het magisch. Zo ontspannen had ik me in tijden niet gevoeld, zo heerlijk had ik al heel lange tijd niet geslapen en zoveel positieve stipjes aan de horizon had ik al lange tijd niet gezien…

Inmiddels heb ik mijzelf geschoold tot Yoga Nidra teacher en neem ik je liefdevol mee in mijn Yoga Nidra meditaties. Mijn liefde voor de mooiste visualisaties dringt in alle sessies door en neemt je mee naar de mooiste plekken.
Je gaat in gesprek met jouw intuïtie en begint weer te voelen waarom jij hier bent. Hoe jij op je gelukkigst bent en wat jou te doen staat om (weer) heerlijk licht door het leven te kunnen gaan.

Naast de sessies voor volwassenen, ben ik mij gaan specialiseren in Yoga Nidra sessies speciaal voor kinderen! Je kunt wat mij betreft immers niet jong genoeg beginnen met het ervaren van totale ontspanning, jezelf momentjes zonder al die prikkels van buitenaf gunnen en je fantasie in een volledig veilige omgeving de vrije loop laten.

De Droombos serie groeit maandelijks. Luister hier onder naar de Droombos Vlinderdroom.

KENNISMAKEN MET YOGA NIDRA VOOR VOLWASSENEN?

Dat kan! Op Spotify Choose Your Daily Dream.
Luister enkele van mijn sessie geheel gratis en ervaar wat yoga nidra voor jouw ontspanning kan betekenen…

En er is meer moois…
Weer echt diep kunnen ontspannen valt of staat bij vertrouwen hebben. Vertrouwen in jezelf, het leven en in de toekomst.
Om jou weer die diepe vorm van ontspannen en gewoon ontspannen door het leven gaan te laten ervaren, heb ik De Sleutel naar Vertrouwen ontwikkeld.
Een heerlijke reeks yoga nidra sessies en andere visualisaties die jou in 12 weken tijd steeds een stapje dichter naar dat heerlijke einddoel brengen.

HET DROOMBOS KINDER YOGA NIDRA

Ook voor kinderen is het inzetten van yoga nidra heel helpend. Kinderen kunnen echt even loskomen van de dag. Even heerlijk wegdromen en hun creativiteit de vrije loop geven.
Het Droombos heeft al vele kinderen mogen helpen. Voor bij het in slaap vallen met een druk koppie doet het Droombos wonderen.
Maandelijks komen er nieuwe dromen in het Droombos, speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud.

Wordt “vriendje” van het Droombos en krijg toegang tot alle dromen!
Eerst even uitproberen? Er staan altijd enkele dromen klaar voor iedereen om te luisteren!

Het is ook mogelijk een meditatie-bundels te kopen! Momenteel zijn onderstaande bundels via onderstaande links te downloaden. Zo kan je ze altijd en waar je maar wilt beluisteren.

Graag op de hoogte blijven van alle nieuwe meditaties en hoe ik jou inspireer met betrekking tot jouw eigen chemie van geluk?
Dan ben je van harte welkom om me ook te volgen op het bijbehorende Instagram account!

Onafhankelijk geverifieerd
134 beoordelingen