Search here...
0
TOP

Ontspannen…
Dromen…
Totaal gevoel van geluk…

Iets waar we allemaal naar op zoek zijn, maar niet altijd zo zullen ervaren.
Yoga Nidra is een manier van mediteren die jou mee voert naar een diepe staat van ontspanning. Men zegt dat het doen van een Yoga Nidra sessie gelijk staat aan het effect van 4 uur slaap!

Tijdens mijn eigen zoektocht naar ontspanning, los van wat er dan ook speelt in het dagelijkse leven, kwam ik in aanraking met Yoga Nidra. Al bij de eerste sessie waaraan ik deel nam vond ik het magisch. Zo ontspannen had ik me in tijden niet gevoeld, zo heerlijk had ik al heel lange tijd niet geslapen en zoveel positieve stipjes aan de horizon had ik al lange tijd niet gezien…

Inmiddels heb ik mijzelf geschoold tot Yoga Nidra teacher en neem ik je liefdevol mee in mijn Yoga Nidra meditaties. Mijn liefde voor de mooiste visualisaties dringt in alle sessies door en neemt je mee naar de mooiste plekken.
Je gaat in gesprek met jouw intuïtie en begint weer te voelen waarom jij hier bent. Hoe jij op je gelukkigst bent en wat jou te doen staat om (weer) heerlijk licht door het leven te kunnen gaan.

Naast de sessies voor volwassenen, ben ik mij gaan specialiseren in Yoga Nidra sessies speciaal voor kinderen! Je kunt wat mij betreft immers niet jong genoeg beginnen met het ervaren van totale ontspanning, jezelf momentjes zonder al die prikkels van buitenaf gunnen en je fantasie in een volledig veilige omgeving de vrije loop laten.

De Droombos serie groeit maandelijks. Luister hier onder naar de Droombos Vlinderdroom.

ONBEPERKT TOEGANG TOT ALLE YOGA NIDRA SESSIES
VOOR HET HELE GEZIN

Via o.a. Spotify Choose Your Daily Dream zijn nog vele andere sessies te beluisteren.
Naast de gratis sessies groeit het aanbod maandelijks. Wil je alle sessie onbeperkt kunnen luisteren?
Dan is het abonnement wellicht wat voor jou en/of jouw gezin!
Vanaf €4,99 per maand heb je onbeperkt toegang tot het steeds maar groeiende aanbod.

Keuze uit diverse abonnementen: Voor jou alleen, voor het hele gezin of alleen het Droombos voor de kleintjes

Liever geen abonnement, maar wel toegang tot meerdere sessies?

Het is ook mogelijk een meditatie-bundels te kopen! Momenteel zijn onderstaande bundels via onderstaande links te downloaden. Zo kan je ze altijd en waar je maar wilt beluisteren.

Graag op de hoogte blijven van alle nieuwe meditaties en hoe ik jou inspireer met betrekking tot jouw eigen chemie van geluk?
Dan ben je van harte welkom om me ook te volgen op het bijbehorende Instagram account!

Onafhankelijk geverifieerd
128 beoordelingen